domingo, 13 de octubre de 2013

CAP DE SETMANA PER DONAR SUPORT A LA PARÀLISI CEREBRAL A BARCELONA



Tot i que aquest cap de setmana la major part de la població ha estat pendent del día de la Hispanidad i li ha donat més importància , també s'ha produit un altre esdeveniment del qual s'ha mostrat menys atenció. La falta de publicitat en els mitjans de comunicació ha tingut com a conseqüència el desconeixement i l'ignorància d'aquestes jornades de celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

Els actes van començar el dia 11 i finalitzen avui dia 13. Anuncien que s'han inscrit més de 2000 persones a la cursa "en marxa per a la paràlisi cerebral" que va tenir lloc ahir dia 12 d'Octubre. El president de la Confederació ASPACE, ha anunciat que "les jornades són un acte on els veritables protagonistes són les persones afectades, i que segur que tots els tallers i ponències seran molt profitosos per a tots que aprendrem molt d'ells i de les experiències que compartiran publicament".

http://www.appctarragona.org/noticias-actualidad-appc/noticies-appc/296-barcelona-acull-les-jornades-del-dia-mundial-de-la-paralisi-cerebral


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario